Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2024

2024-25 EĞİTİM YILI İÇİN İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM DÖNEM TALEPLERİ İLE İLGİLİ DUYURU

2. sınıf veya 2. sınıfa geçen öğrencilerin dikkatine! Transkriplerinde genel ağırlıklı not ortalaması(AGNO) 1.80 veya üzeri öğrenciler, ders almaya esas kredileri yeterli olduğu ölçüde 2024-25 eğitim yılında işletmede mesleki eğitim(staj) derslerini alabileceklerdir.
İşletmede mesleki eğitimleri için dönem tercihi(Güz/Bahar) yapmak isteyen öğrenciler aşağıdaki açıklamayı takip ederek tercihte bulunabilirler.

Adalet Öğrencileri için;

1) Ekli dosyadaki talep formu doldurulup imzalandıktan sonra metnin görseli 05.08.2024 tarihine kadar aozboyaci@bandirma.edu.tr adresine e-posta olarak gönderilmelidir. Geç gönderiler dikkate alınmayacaktır. Teknik aksaklıklara bağlı hak kayıplarını önlemek adına, talep sahipleri e-postayı gönderdikten sonra GÖNDERİLENLER KLASÖRÜNE BAKIP, TALEBİN DOĞRU ALICI HESABINA GÖNDERİLİP GÖNDERİLMEDİĞİNİ MUTLAKA KONTROL ETMELİDİR!
2) Bandırma Adliyesi dışındaki tercihlerde, öğrencilerin Bandırma dışında mesleki eğitim görmelerine izin verilecektir.
3) Bir dönemde talep yığılması olması durumunda, başvuranların AGNO’su dikkate alınarak öncelik sıralaması yapılacaktır.
4) Alınan talepler bağlayıcı olmayıp öğrencilerin hangi dönemde işletmede mesleki eğitim göreceğine Bölüm Uygulamalı Eğitimler Komisyonu karar verecektir!

Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Öğrencileri için;

1) Ekli dosyadaki talep formu doldurulup imzalandıktan sonra metnin görseli 05.08.2024 tarihine kadar alper.ozboyaci@ou.bau.edu.tr adresine e-posta olarak gönderilmelidir. Geç gönderiler dikkate alınmayacaktır. Teknik aksaklıklara bağlı hak kayıplarını önlemek adına, talep sahipleri e-postayı gönderdikten sonra GÖNDERİLENLER KLASÖRÜNE BAKIP, TALEBİN DOĞRU ALICI HESABINA GÖNDERİLİP GÖNDERİLMEDİĞİNİ MUTLAKA KONTROL ETMELİDİR!
2) Bir dönemde talep yığılması olması durumunda, başvuranların AGNO’su dikkate alınarak öncelik sıralaması yapılacaktır.
3) Alınan talepler bağlayıcı olmayıp öğrencilerin hangi dönemde işletmede mesleki eğitim göreceğine Bölüm Uygulamalı Eğitimler Komisyonu karar verecektir!