Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2024

YÜKSEKOKULUMUZUN 2023-2024 MEZUNİYET TÖRENİ

Yüksekokulumuzun 2023-24 eğitim yılı mezuniyet töreni merkez yerleşkemiz kapalı spor salonunda büyük coşkuyla yapıldı. Denizcilik, Sağlık Hizmetleri ve Bandırma Meslek Yüksekokulları ile birlikte, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. İsmail BOZ, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Alparslan Serel, Sayın Prof. Dr. Feyzullah TEMURTAŞ ve Sayın Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU’nun teşrifleriyle yapılan törene öğrencilerimiz, öğrencilerimizin aileleri ile akademik ve idari personelimiz katıldı.

Yüksekokulumuzun tören birincisi Hatice KARACA törene katılan tüm meslek yüksekokulları öğrencileri adına coşkulu bir konuşma yaptı. Ayrıca Yüksekokulumuzu derece ile bitiren öğrencilerimiz, onur belgelerini Sayın Rektörümüz Prof. Dr. İsmail BOZ'dan aldılar. Törende mezuniyet anı belgelerini alan ve 2023-24 eğitim yılı sonunda mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, her zaman Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ailesinin bir üyesi olacaklarını hatırlatır, bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.