Adalet Meslek Yüksekokulumuz, Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Burak BURTAN tarafından temsil edildi.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu tarafından 8-9 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlenen "Salgın Dönemlerinde İnsan Hakları" konu başlıklı Uluslara

Adalet Meslek Yüksek Okulumuz, Ankara Ufuk Üniversitesi tarafından düzenlenen Birinci Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’nde Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Burak BURTAN tarafından temsil edildi.

Ankara Ufuk Üniversitesi tarafından 8-14 Şubat 2021 tarihleri arasında düzenlenen "21. yy.'da Ekonomi, Siyaset ve Çevre