Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024

YÜKSEKOKULUMUZDA KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yüksekokulumuzda 2023-2024 bahar dönemi Kariyer Günleri etkinliği, 29.05.2024 günü öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Sektör-Üniversite işbirliği kapsamında, moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Büşra Kazmaz Tepe'nin yaptığı, konuşmacıların, Bandırma Adalet Komisyonu Yazı İşleri Müdürü Volkan Albayrak ve Bandırma Açık Ceza İnfaz Kurumu idari personeli, aynı zamanda eski hocalarımızdan Ramazan Şen'in olduğu etkinlikte değerli katılımcılar öğrencilerimize Adalet Bakanlığı kurumlarının yapısı ve işleyişinden bahsederek tecrübelerini paylaştılar. Kuruma giriş ve görevde yükselme ile ilgili bilgiler verdiler.

Değerli katılımcılar sayın Volkan Albayrak ve sayın Ramazan Şen'e gerek bizlere zaman ayırdıkları için gerekse öğrencilerimizin İşyerinde Mesleki Eğitimlerinde göstermiş oldukları ilgi ve yardımlardan ötürü teşekkür ederiz.

Ayrıca Bandırma Adliyesinde İşyerinde Mesleki Eğitim görmekte olan öğrencilerimiz, sorumlu öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi sayın Alper Özboyacı ile bahar döneminin ayrıntılı değerlendirmesini yaptılar. Sektör-Üniversite işbirliğinin nasıl daha ileriye götürüleceğiyle ilgili paydaş öğrenci katılımıyla önemli noktalar üzerinde durdular. Geleceğe dönük projelere vurgu yaptılar.