Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2024

Öğrencilerimiz, Bandırma Ceza İnfaz Kurumundaki 2024-25 Güz Dönemi Mesleki Eğitimlerine Başladılar

Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programında 15 öğrencimiz; Bandırma T tipi 1 nolu, T tipi 2 nolu ve M tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarında 2024 - 2025 güz döneminde görecekleri işletmede mesleki eğitimlerine başladılar. 14.09.2024 tarihinde merkez yerleşkemizde, infaz kurumlarındaki eğitim öncesi öğrencilerimizle oryantasyon etkinliği yapılmıştır. Etkinlikte, Bandırma T1 No'lu Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeli Erdoğan Yavuz hocamız ile birlikte Bandırma Meslek Yüksekokulundan Aziz Yiğit ve Alper Özboyacı hocalarımız, öğrencilerimize mesleki eğitimleri sırasında kendileri için faydalı ve gerekli olacak bilgi ve tecrübelerini aktarmışlardır. Etkinliğe katılımları için hocalarımıza, öğrencilerimize sunmuş oldukları mesleki eğitim imkanı için Adalet Bakanlığı ve personeline Adalet Meslek Yüksekokulu olarak teşekkür ederiz.