Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2023

YÜKSEKOKULUMUZDAN ADALET BAKANLIĞI EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI'NA ZİYARET

Yüksekokul müdürümüz Dr. Baki Tuna Yazıcı, Ankara'da Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Daire Başkanı Sayın Gülhan Altınok, Tetkik Hakimi Sayın Karip Tazegül ve Şube Müdürü Sayın Celal Aşkın ile görüşüldü. Görüşmelerde yüksekokulumuzda uzun zamandır uygulamada olan 3+1 Eğitim Modeli hakkında detaylı bilgi verilerek, Staj Seferberliği Ulusal Staj Programıyla uyum ve koordinasyonun sağlanabilmesi için yapılması gerekenler konusunda görüşler paylaşıldı. Verimli geçen görüşmelerde göstermiş oldukları yakın ilgi sebebiyle Sayın Gülhan Altınok'a, Sayın Karip Tazegül'e ve Sayın Celal Aşkın'a Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu olarak teşekkür ederiz.