Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2022

MEZUN OLAN ÖĞRECİLERİN DİPLOMARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Meslek Yüksekokulumda mezun duruma gelip diploma almaya hak kazanan öğrencilerimizin diplomaları hazır olup,  diplomalarını öğrenci işlerine  şahsen müracat ederek alacaklardır. Gelemeyecek durumda olan mezunlarımız, noterden ikinci kişeye verecekleri  vekaletnamenin aslı  ile diplomalarını alabileceklerdir. Yetkilendirecekleri kişinin, diploma teslimi sırasında kimliğini ve vekaletnameyi ibraz etmesi zorunludur. Öğrencilerimizin diploma teslimi sırasında yasal mevzuat gereği öğrenci kimlik kartlarını öğrenci işlerine iade etmek zorundadır. Kimlik kartlarını kaybeden öğrencilerin yerel bir gazateye kimlik kartını kaybettiğine ilişkin ilan vermeleri ve ilan küpürünü öğrenci işlerine ibraz etmeleri durumunda diplomalarını alabileceklerdir.