Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2021

3+1 sistemi kapsamındaki öğrencilerimizin işyeri uygulaması ve işyeri eğitimi hakkında.

Üniversitemiz Senatosunun 19.02.2021 tarihinde almış olduğu, “3+1 sistemi kapsamındaki öğrenciler “işyeri uygulaması” ve “işyeri eğitimi” uygulamalarını pandemi koşulları nedeniyle isteğe bağlı olarak ikametgahı ve/veya bulunduğu şehirlerde yapabilmelerine,” karar doğrultusunda öğrencilerimizin işyeri uygulaması” ve “işyeri eğitimini” alma imkanı sağlanmıştır. Bu kapsamda, isteğe bağlı olarak ikametgahı ve/veya bulunduğu şehirlerde staj yeri bulan öğrencilerimiz Yüksekokulumuz web sitesinden temin edecekeleri staja ilişkin istenilen evrakları tamamlayıp Meslek Yüksekokulumuza kargo ile göndermeleri gerekmektedir.

Ayrıca, Öğrencilerimizin, eğitim-öğretim ve diğer akademik konularda yapılan güncel değişiklikleri Yüksekokulumuz web sitesinden takip etmeleri önemle rica olunur.