Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2023

Gösterim: 172

2023 Yılında Meslek Yüksekokulumuza İlk Kez Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin, Daha Önce Öğrenim Gördüğü Yükseköğrenim Kurumlarında Aldığı ve Başarılı Olduğu Dersler İçin Muaf Olmaları Hakkında Duyuru

   2023 Yılında Meslek Yüksekokulumuza ilk kez kayıt yaptıran öğrencilerimizin, daha önce öğrenim gördüğü yükseköğrenim kurumlarında aldığı ve başarılı olduğu dersler için muaf olma taleplerini 11.10.2023 saat:17:00’ ye kadar adalet@bandirma.edu.tr adresinden veya elden öğrenci işlerine yapabilirler. Öğrencilerin daha önce gördükleri derslerden muaf olma başvuruları, Üniversitemizin Senatosu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde ilgili kurullarca değerlendirildikten sonra, Muafiyet ve İntibak İşlemleri Yönergesi' ndeki belirtilen şartları taşıyan öğrencilerin muaf sayıldığı derslerden aldığı notlar, 24. maddede belirtilen notlara dönüştürülerek transkriptinde gösterilir ve akademik ortalamalara dâhil edilir.

            Başvuru için Son Tarih: 11.10.2023 saat:17:00

            Başvuru Adresi: adalet@bandirma.edu.tr

            Başvuru için Gereken Evraklar:

  1. Not Durum Belgesi (Transkript) : Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan alacağı, izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren resmi belge. (Önceki yükseköğretim kurumundan alacağı onaylı veya karekodlu ders içeriği)
  2. Ders içerikleri
  3. Muafiyet dilekçesi (aşağıdaki muafiyet dilekçesi formu ıslak imzalı olarak elden veya aslı daha sonra teslim edilmek üzere çıktı olarak eksiksiz doldurulup ıslak imzalı okunaklı olarak taratılıp başvuru adresine e posta ile gönderilecektir)