Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2023

Yüksekokul Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Burak BURTAN, editörlüğünü yaptığı Sağlık Hukuku Sempozyumu kitabını takdim etmek üzere, Özel Bandırma Royal Hastanesi Yönetim Kurulu üyelerini ziyarette bulundu.

Yüksekokul Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Burak BURTAN ile Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Engin AYDIN, Özel Bandırma Royal Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanları Op. Dr. Gürsel KURT, Op. Dr. Ercan SEVİNÇ ile Genel Müdür İsmet KARAKAYA’yı makamlarında ziyaret ederek Sağlık Hukuku Sempozyumu kitabını takdim ettiler. Yapılan bu ziyaret sonunda, Yüksekokulumuz öncülüğünde ve Tıp Fakültesi’nin de destekleriyle gerçekleşen sempozyumun, geleneksel hale getirilerek yeniden düzenlenmesi konusunda görüş birliğine varıldı. Üniversitemiz, Yüksekokulumuz ve Tıp Fakültesi adına, Özel Bandırma Royal Hastanesi Yönetimi’ne yapmış oldukları katkılarından ötürü teşekkür ederiz.