Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023

ÜNİVERSİTEMİZ KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA CUMHURİYET SAVCISI SAYIN BARAY TÜTÜNCÜ İLE SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİK

11-15 Aralık tarihleri arasında yapılan Üniversitemiz Kariyer Günleri kapsamında konuğumuz, Bandırma Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Sayın Baray Tütüncü idi. 12.12.2023 saat 10:30'da Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleşen öğrenci-sektör çalışanı buluşmasında; değerli konuğumuzla, kendi kariyeri ve gençlere tavsiyeleri üzerine konuştuk. Genel değerlendirmelerle geçen ilk bölümün ardından soru-cevap şeklinde geçen ikinci bölümde konuğumuz, öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.

Davetimize yoğun iş temposu içerisinde icabet ederek katılımıyla bizi onurlandıran değerli konuğumuza teşekkür eder, yeniden aramızda görmek isteriz.