Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2023

Gösterim: 366

Öğrencilerimiz, Bandırma Ceza İnfaz Kurumundaki 2023-24 Güz Dönemi Mesleki Eğitimlerine Başladılar

Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programında 14 öğrencimiz; Bandırma T tipi 1 nolu, T tipi 2 nolu ve M tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarında 2023 - 2024 güz döneminde görecekleri işletmede mesleki eğitimlerine başladılar. 
Eğitimin aksaksız işleyebilmesi amacıyla Bandırma Ceza İnfaz Kurumu Savcısı Sayın Baray Tütüncü ile makamında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca 01.10.2023 tarihinde merkez yerleşkemizde, infaz kurumlarındaki eğitim öncesi öğrencilerimizle eğitsel uyum(oryantasyon) etkinliği yapılmıştır. Faydalı geçen etkinliğe, "Ekip Çalışması ile Mesleki Müdahale Teknik ve Taktik Uygulamaları" dersi hocamız T tipi 1 nolu Kapalı Ceza İnfaz Kurumu güvenlik gözetim birimi personeli Sayın Erdoğan Yavuz ve T tipi 2 nolu Kapalı Ceza İnfaz Kurumu yönetim servisi idari personeli, aynı zamanda "Ceza İnfaz Kurumu Güvenliği ile İşyeri Eğitimi" dersi hocamız Sayın Gülistan Onocak da iştirak etmişlerdir. 

Sayın Baray Tütüncü'ye, sayın Erdoğan Yavuz'a ve Sayın Gülistan Onocak'a vermiş oldukları destekten ötürü Adalet MYO olarak teşekkür ederiz.


Fotoğraflar