Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2024

BANDIRMA AÇIK, T1, T2 VE M TİPİ CEZAEVİ MÜDÜRLÜKLERİNİ ZİYARETİMİZ

Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Baki Tuna Yazıcı, Yüksekokulumuz Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı öğrencilerimizin İşyerinde Meslek Eğitimlerini yapacakları Bandırma Cezaevi kurumlarının müdürlerini makamlarında ziyaret ettiler. 2023-2024 öğretim yılı için yapılan hazırlıklarla ilgili görüş paylaşımında bulunuldu.

Bu kapsamda Bandırma Açık Cezaevi Müdürü Sayın Zekeriya Sancaktar, T Tipi 1 No'lu Kapalı Cezaevi Müdürü Sayın Zeki Uzun, T Tipi 2 No'lu Kapalı Cezaevi Müdürü Sayın İlhan Uğurlu ve İkinci Müdür Sayın İsmail Tosun, M Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Sayın Adem Bulut ve İkinci Müdür Sayın Metin Gökçek ve Avukat Sayın Ali Oruç ile görüşüldü. Kendilerine, gösterdikleri ilgi ve vermiş oldukları destekten ötürü Yüksekokulumuz olarak teşekkür ederiz.