Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2021

Adalet Meslek Yüksek Okulumuz, Ankara Ufuk Üniversitesi tarafından düzenlenen Birinci Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’nde Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Burak BURTAN tarafından temsil edildi.

Ankara Ufuk Üniversitesi tarafından 8-14 Şubat 2021 tarihleri arasında düzenlenen "21. yy.'da Ekonomi, Siyaset ve Çevre Boyutlarıyla Dünya" konu başlıklı Birinci Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’nde, Prof. Dr. Zehra ODYAKMAZ’ın oturum başkanı olduğu “Çevre ve İdare Hukuku I” başlıklı oturuma, Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Burak BURTAN 10 Şubat 2021 tarihinde “Kamusal Estetik ve Belediyelerin Rolü” isimli akademik çalışmasıyla katılarak Üniversitemizi temsil etmiştir.