Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2020

AKADEMİK KURULUMUZ, SEÇKİN KATILIMCILARIYLA GRAND ASYA OTEL'DE TOPLANDI

Rektörümüz sayın Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, rektör yardımcılarımız sayın Prof.Dr. Alpaslan SEREL ve sayın Prof.Dr. Feyzullah TEMURTAŞ ile genel sekreter sayın Cihangir BOZ ve rektörlük özel kalem müdürü Ömer Faruk ÖZEL'in teşrifleriyle, Adalet Meslek Yüksekokulu akademik kurul toplantısı 19.02.2020 tarihinde Grand Asya Otel'de yapıldı. Toplantıya Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü sayın Doç.Dr. Ertan DEMİRKAPI, müdür yardımcıları ve öğretim üyeleri ile vekil yüksekokul sekreterimiz sayın Halil FERİK katılmışlardır.

Toplantıda Üniversite Yönetimi'ne Adalet Meslek Yüksekokulu'nun genel faaliyetleri, 2019-2020 eğitim yılı bahar döneminde yapılacaklar, çeşitli istatistikler ve üniversitemizde, meslek yüksekokulumuzun öncülüğünü yaptığı 3+1 İşyeri Uygulamalı Eğitim Modeli hakkında ayrıntılı bilgi sunuldu.

Samimi bir ortamda geçen toplantıya katılan başta rektörümüz olmak üzere üniversite yönetimi, akademik ve idari personelimize teşekkür ederiz.