Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2022

2022-23 Öğretim Yılı Güz Döneminde işyerinde meslek eğitimi yapmalarına karar verilen öğrencilerin listesi

2022-23 öğretim yılı güz döneminde işyerinde meslek eğitimi yapmalarına karar verilen öğrencilerin listesi aşağıdaki gibidir. Bandırma adliyesinde ücretsiz staj yapacaklar haricinde listede adı bulunan öğrencilerin en geç 16 Eylül 2022 tarihine kadar bir hukuk bürosu veya noterlikle irtibata geçerek staj yeri belirlemeleri ve listede gösterilen staj danışmanlarıyla telegram veya mail olarak irtibata geçmeleri gerekmekedir.

Toplam staj süresi 70 iş günü olup, stajyer öğrencilerin staj süresi boyunca iş kazası ve meslek hastalığı sigorta ödemeleri üniversitemiz tarafından yapılacaktır. Bandırma adliyesi dışında işyeri eğitimi yapacak öğrencilere ilgili yasa gereği işyeri tarafından asgari ücretin en az %30'u tutarında ücret ödenmesi gerekmektedir. Bandırma adliyesinde staj yapacak öğrencilere adliyenin vermiş olduğu karar gereği ücret ödenmeyecektir.