Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2020

2020-2021 YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI VE KESİN KAYIT ŞARTLARI

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

KESİN KAYIT BAŞLANĞIÇ TARİHİ: 07.09.2020                                     KESİN KAYIT BİTİŞ TARİHİ: 10.09.2020

• Kesin kayıtlarda öğrencilerden başvuru esnasında sisteme yükledikleri belgelerin asılları istenecektir.
  • Kayıt Tarihleri içerisinde başvuru yaptığınız birime şahsen gelerek kayıt yaptırmanız gerekmektedir.
  • Kayıt esnasında 4 adet fotoğraf ve lise diploması fotokopisi teslim edilmelidir.

NOT: Kesin kayıtlarda öğrencilerden başvuru esnasında sisteme yükledikleri belgelerin asılları istenecektir. Yanlış beyanda bulunan öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır ve kayıtlı olduğu Üniversiteye bildirilecektir. Kaydı alınmasına rağmen daha sonraki bir tarihte yanlış beyan verdiği tespit edilen öğrencilerin  kayıtları silinecektir.