Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2019

Gösterim: 842

2018-2019 YAZ OKULU DUYURUSU (AÇILACAK DERSLER)

Üniversitemiz Öğrencileri İçin Yaz Okulu Süreci

Meslek Yüksekokulumuz'da 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Yaz okulu’ nda açılması planlanan dersler aşağıda gösterilmiştir. Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri dilekçe ile başvurarak yaz okulu kayıt işlemine başlayacaklardır.(Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin onaylı ders içeriği vermesine gerek yoktur.) 

Dilekçe ile başvuran öğrencilerimiz yaz okulu ders seçimlerini, ücret ödemelerini ve danışman onaylarını yukarıdaki Yaz Öğretimi Takviminde belirtilen tarihlerde Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapacaklardır. Öğrencilerimiz Öğrenci Bilgi Sisteminden derslerini seçerek hesaplanan “Ödenmesi Gereken Toplam Ücreti” herhangi bir Halk Bankası Şubesin’nden “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Harcı” olarak belirtip Öğrenci Numaranızla yatırabilir.

Ücret ödemesini yaptıktan sonra OBS üzerinden ders kaydınızı kesinleştirmeyi unutmayınız. Ders kaydınızı kesinleştirdikten sonra Danışmanınız ders kaydınızı onaylayacaktır. Ders kayıt onayı ile sorunlarınızı Danışmanınıza iletebilirsiniz. Yaz Okulu’nda en fazla 12 kredilik derse kayıt yaptırılabilir.

 

Yaz Okulu Kayıt Dilekçe Örneği için Tıklayınız

 

Misafir Öğrenci (Dışarıdan Öğrenci) Yaz Okulu Süreci

          Yaz okulunda Üniversitemizde Misafir Öğrenci (Dışarıdan Öğrenci) olacak öğrenciler (Daha önce Üniversitemizden ders almış öğrenciler, yatay geçiş yapmış veya Üniversitemizden mezun olan öğrenciler hariç) https://obs.bandirma.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_login.aspx adresinden Yaz okulu online ön başvuru yapmaları gerekmektedir. Daha önce  Üniversitemizden ders almış öğrenciler, yatay geçiş yapmış veya Üniversitemizden mezun olan öğrenciler (obs sistemine bir kez bile kayıt olmuş öğrenciler) ön kayıt işlemi yapmayacaklardır. OBS sisteminde kaydı olan (pasif de olabilir) kişiler ders almak için Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işleri ile iletişime geçerek, kayıtlarını «AKTİF» hale getirmelidirler. Şahsen Başvuru yapmaları gerekmektedir. Misafir Öğrencilerin (Dışarıdan Öğrenci) dilekçe ile başvurmalarına gerek yoktur.

         Yaz okulu ders seçimlerini, ücret ödemelerini ve danışman onaylarını yukarıdaki Yaz Öğretimi Takviminde belirtilen tarihlerde Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapacaklardır. Misafir Öğrencilerimiz Öğrenci Bilgi Sisteminden derslerini seçerek hesaplanan “Ödenmesi Gereken Toplam Ücreti” herhangi bir Halk Bankası Şubesin’nden “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Harcı” olarak belirtip Tc Kimlik Numarasıyla yatırabilir. 

         Ücret ödemesini yaptıktan sonra OBS üzerinden ders kaydınızı kesinleştirmeyi unutmayınız. Ders kaydınızı kesinleştirdikten sonra Danışmanınız (Dersin Veren Öğretim Elemanı) ders kaydınızı onaylayacaktır. Ders kayıt onayı ile sorunlarınızı Danışmanınıza  (Dersin Veren Öğretim Elemanı) iletebilirsiniz. Yaz Okulu’nda en fazla 12 kredilik derse kayıt yaptırılabilir.

 

Not: Derse yeterli kaydın (15 kişi) olmaması durumunda ders kapatılır ve ücretini yatıran öğrencilere iade (dilekçe ekinde dekont eklenerek )yapılır.

Yaz Okulu Ücreti İade Dilekçe Örneği için Tıklayınız.

 

Yaz okulu için gerekli linkler:

  • Yaz Öğretimi Yönergesi için Tıklayınız...
     
  • 2018-2019 Yaz Öğretiminde Üniversitemiz Öğrencileri ve Yaz Okulunda Üniversitemizde Misafir Öğrenci (Dışarıdan Öğrenci) Olacak Öğrenciler için Ders Kayıt Klavuzu Tıklayınız...
     
  • Yaz Okulunda Üniversitemizde Misafir Öğrenci (Dışarıdan Öğrenci) Olacak Öğrenciler için "Yaz Okulu Misafir Öğrenci Online Ön Kayıt Klavuzu" Tıklayınız...
     
  • Üniversitemiz Öğrencileri ve Yaz Okulunda Üniversitemizde Misafir Öğrenci (Dışarıdan Öğrenci) Olacak Öğrenciler için Ders Kayıt Ekranı : https://obs.bandirma.edu.tr/
     
  •  Misafir Öğrenci (Dışarıdan Öğrenci) Olacak Öğrenciler için Yaz Okulu Online Ön Kayıt Ekranı :  https://obs.bandirma.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_login.aspx

TABAN TAVAN PUANLARI (TABLO3 ÖNLİSANS – TABLO4 LİSANS)

2018 YILI İÇİN TIKLAYINIZ.

2017 YILI İÇİN TIKLAYINIZ.

2016 YILI İÇİN TIKLAYINIZ.