Tarih: 22 Nisan 2021

Gösterim: 47

2020-2021 BAHAR DÖNEMİNDE 3+1 STAJ EĞİTİMLERİMİZ BAŞLADI

2020-2021 Eğitim yılı bahar döneminde, yaklaşık iki dönemdir pandemi sebebiyle ertelenen 3+1 eğitim modeli ile Adalet Programı için İşyeri Uygulaması ve İşyeri Eğitimi, Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı için Ekip Çalışması ile Mesleki Müdahale Teknik ve Taktik Uygulamaları ve Ceza İnfaz Kurumu Güvenliği ile İşyeri Eğitimi dersleri fiilen yeniden yapılmaya başlandı.

Bu kapsamda öğrencilerimiz çeşitli kamu ve özel kurum ve kuruluşlarda uygulama eğitimlerine devam etmektedirler. Konuyla ilgili Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi ev sahipliğinde 22.04.2021 tarihinde videokonferans toplantısı düzenlenmiş, meslek yüksekokulumuzun müdürlük düzeyinde katılımı ve farklı üniversitelerden katılımcılarla durum değerlendirmesi yapılmıştır.