Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2024

Gösterim: 260

Bandırma Ceza İnfaz Kurumunda Bahar Dönemi Mesleki Eğitim Yapacak Olan Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Etkinliği Yapıldı

24.02.2024 tarihinde merkez yerleşkemizde, infaz kurumlarındaki eğitim öncesi Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programı öğrencilerimizle eğitsel uyum(oryantasyon) etkinliği yapılmıştır. Etkinliğe, "Ekip Çalışması ile Mesleki Müdahale Teknik ve Taktik Uygulamaları" dersi hocamız T tipi 1 nolu Kapalı Ceza İnfaz Kurumu güvenlik gözetim birimi personeli Sayın Erdoğan Yavuz ve T tipi 2 nolu Kapalı Ceza İnfaz Kurumu yönetim servisi idari personeli, aynı zamanda "Ceza İnfaz Kurumu Güvenliği ile İşyeri Eğitimi" dersi hocamız Sayın Gülistan Onocak da iştirak etmişlerdir. Bizleri kırmayarak yoğun programları içerisinde bizlere vakit ayırdıkları ve etkinliğimize iştirak etmeleri sebebiyle değerli hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.